Luottotili

Modernia luottoa aina 10.000 € asti

Monefit Luottotili on nopea, sujuva ja saumaton ratkaisu taloutesi hallintaan. Vapaa-aika on meille kaikille tärkeää, joten siksi haluamme tarjota sinulle luottoratkaisun, jonka käyttö on erityisen nopeaa ja vaivatonta. Lainahakemuksen täyttö Monefit Luottotiliä varten onnistuu parilla klikkauksella, eikä lainahakemuksen käsittely vie muutamaa minuuttia pidempää. Monefit Luottotilin ansiosta voit nostaa rahaa välittömästi milloin tahansa luottopäätöksen saatuasi.

Monefit Luottotili on moderni, täysin mobiilisti toimiva ratkaisu, joka hyödyntää kaikkein uusinta ja kehittyneintä teknologiaa. Emme halua olla kuin perinteiset, kankeat ja vanhanaikaiset pankit, vaan tarjoamme kokonaan mobiilin ja nykyaikaisen luottotilin käyttöösi. Monefit Luottotili on siis kuin puhelimessasi oleva lompakko.

Monefit Luottotili on helppokäyttöinen. Voit nimittäin käyttää luottotiliäsi millä tahansa laitteella, missä tahansa. Olemme siis aina mukanasi, minne vain liikutkin. Sovellustamme on erityisen helppoa käyttää, sillä olemme aina halunneet panostaa mobiilikäytettävyyden kehittämiseen. Nauti siis modernista ulkonäöstä ja käyttöliittymästä sekä saumattomasta toimivuudesta, kun käytät Monefit Luottotiliäsi.

Yrityksellämme on pitkä historia ja vuosien kokemus sekä kansainvälinen ammattitaito rahoitusalalta. Voit siis luottaa siihen, että me tiedämme, mitä teemme. Haluamme, että voit käyttää Monefitin palveluita luotettavasti, joten pyrimme aina olemaan rehellisiä ja läpinäkyviä kaikessa toiminnassamme. Siksi palveluihimme ei kuulu piilokustannuksia.

Monefit Luottotilille voit saada luottoa jopa 10 000 euroon asti! Maksat vain pienen minimikuukausimaksun, joka on 8 % käytössä olevasta luotosta.

Helppo ja nopea

Luotonhaku vie vain muutaman minuutin ja lainapäätöksen saa heti

Turvallinen

Henkilöllisyytesi vahvistetaan suojatusti

Luotto aina käytössäsi

Saat luottoa käyttöösi sitä mukaa, kun maksat sitä takaisin

Kuinka Monefit Luottotili toimii?

Monefit Luottotili on kuin digitaalinen luottokortti – se on joustava laina, jota voit nostaa haluamasi summan ja maksaa takaisin omaan tahtiisi. Kun olet aktivoinut Monefit Luottotilin käyttöösi, voit tehdä nostoja tilillesi luottorajasi puitteissa. Luoton takaisinmaksu on joustavaa. Voit maksaa pelkän minimikuukausimaksun, koko luottosumman kerralla pois tai mitä tahansa tältä väliltä.

Monefit Luottotiliä käyttäessäsi maksat siis yksinkertaisesti vain käytetystä luotosta, et mistään muusta! Mikäli et nosta rahaa Luottotililtä käyttöösi, ei sinulle synny mitään kustannuksia palvelustamme.

Mitä hyötyä Monefit Luottotilistä on?

Luottotili on kätevä tapa huolehtia, että sinulla on aina ylimääräistä rahaa käytettävissäsi. Se on siis täydellinen ratkaisu silloin, kun kohtaat yllättäviä menoeriä. Se sopii myös tilanteisiin, joissa tarvitset lainaa isompia ostoksia varten, kuten remonttiin tai auton korjaukseen.

Monefit on kuin erillinen pankkitili, joten voit tehdä tilisiirtoja suoraan omalle pankkitilillesi päivittäisten pankkiasioiden hoitamiseen.

Näin otat Monefit Luottotilin käyttöösi

Uudet asiakkaat:

Saat Monefit Luottotilin käyttöösi henkilökohtaisella luottorajalla hakemalla lainaa sovelluksessamme. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, eikä se vie muutamaa minuuttia kauempaa. Lainaa voit käyttää täysin haluamallasi tavalla luottotilin rajoissa, joko käyttämällä koko lainasumman kerralla tai nostamalla rahaa käyttöösi haluamasi suuruisissa summissa aina tarvittaessa.

Luottorajan korotus:

Kun olet jo aktivoinut Monefit Luottotilin käyttöösi, voit nostaa rahaa käyttöösi milloin tahansa halutessasi. Mikäli olet käyttänyt jo koko summan luottorajaasi asti, voit hakea korkeampaa luottorajaa. Jo olemassa oleville asiakkaille hakuprosessi on entistä helpompi ja nopeampi, vain klikkaus ja luottorajasi päivittyy. Huomaathan, että Monefitilla on oikeus rajoittaa luottorajan korotuksen saatavuutta.

Rahan nostaminen Monefit Luottotililtä:

Voit aina nostaa haluamasi suuruisen summan Luottotililtäsi luottorajasi puitteissa. Jos sinulla on Luottotili jo käytössäsi, onnistuu rahan nostaminen muutamalla klikkauksella sovelluksessamme.

Monefit Luottotilillä maksat vain minimikustannukset, joka on minimissään 0 euroa kuussa. Halutessasi voit tietysti maksaa takaisin vaikka koko lainan kerralla, päätös on täysin sinun.

Ajattele rahaa uudella tavalla!

Monefit Creditline auttaa sinua!

Hae nyt!