Meistä: uusi tapa ajatella rahaa

Meistä – Uusi tapa ajatella rahaa

Monefit on uusi tapa ajatella rahaa. Mielestämme rahan ei pitäisi hallita sinua, vaan sinä olet se, joka määrää rahankäytöstäsi. Me Monefitilla haluammekin mahdollistaa sinulle vapauden rahojesi käyttöön, lainaamiseen ja takaisinmaksuun tarjoamalla nykyaikaisen vaihtoehdon pankkien kankeille luotonhakuprosesseille, sekä vapauden tehdä taloudellisia päätöksiä juuri niin kuin itse haluat.

Yrityksellämme on pitkä historia ja yli 10 vuoden kokemus sekä kansainvälinen ammattitaito rahoitusalalta. Voit siis luottaa siihen, että me tiedämme, mitä teemme. Haluamme, että voit käyttää Monefitin palveluita luotettavasti, joten pyrimme aina olemaan rehellisiä ja läpinäkyviä kaikessa toiminnassamme. Siksi palveluihimme ei kuulu piilokustannuksia.

Monefit – osa Creditstar Groupia

Monefit on osa vahvaa, kansainvälistä Fintech-organisaatiota, Creditstar Groupia. Olemme teknologisesti edistynyt ja vankka organisaatio, joka tarjoaa uuden ajan moderneja luottoratkaisuja ja uuden sukupolven rahoituspalveluita. Meidät on palkittu useilla eurooppalaisilla yrityspalkinnoilla ja tällä hetkellä toimimme jo kolmessa eri maassa: Suomessa, Virossa ja Tšekissä.

Creditstar Groupin visiona on tulla yhä tunnetummaksi, luotettavaksi digitaalisten rahoituspalveluiden markkinajohtajaksi. Creditstar Groupin missio on parantaa ihmisten elämänlaatua hyödyntämällä uusinta finanssiteknologiaa, joka mahdollistaa entistä sujuvamman ja saumattoman luottopalveluiden käytön. Yrityksemme toimii aina läpinäkyvästi sekä vastuullisesti ja pyrkii tarjoamaan apua ja neuvoa talousvaikeuksien parissa ponnisteleville henkilöille.

Creditstar Finland Oy


c/o Mannerheimintie 12 B, 5. krs, 00100 Helsinki
Asiakaspalvelu: +358942457762
Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@monefit.fi

Ma–Pe 9–18
La-Su Suljettu