Näin se toimii

Näin Luottotili ja Split -luottomme toimivat

Monefit Luottotili ja Split-luottomme ovat nopeita, helppoja ja edullisia rahoitusratkaisuja, jotka tuovat joustavuutta taloutesi hallintaan. Luotot eivät sisällä piilotettuja kuluja, ja myös lainanhaku tapahtuu turvallisesti ja suojatusti.

Voit hakea luottoamme, mikäli olet täysi-ikäinen Suomen kansalainen, sinulla on pankkitili käytössäsi sekä säännölliset tulot ja moitteettomat luottotiedot. Tutustu tarkemmin, kuinka Luottotili ja Split-luottomme toimivat!

Monefit Luottotili

Monefit Luottotili on nopea ja saumaton ratkaisu taloutesi hallintaan – se on kuin digitaalinen luottokorttisi.

Uudet asiakkaat

Tämän uuden ajan luottopalvelun voit aktivoida käyttöösi hakemalla luottoa nopeasti ja vaivattomasti netistä. Aloita luoton hakeminen etusivulta valitsemalla haluamasi luottomäärä ja lähettämällä hakemus. Tämän jälkeen tilisi on luotu ja voit hyväksyä luoton ehdot sekä vahvistaa henkilöllisyytesi. Sen jälkeen kaikki on valmista! Anna meille muutama minuutti aikaa ja lähetämme vastauksen luottohakemukseesi. Monefit Luottotilin avaaminen on ilmaista ja maksat vain käytetystä luotosta.

Palaavat asiakkaat

Jos olet jo aiemmin saanut luoton Monefitiltä, kirjaudu tilillesi ja voit tehdä uusia nostoja luottorajasi puitteissa. Voit maksaa pelkän minimikuukausimaksun, koko luottosumman kerralla pois tai mitä tahansa tältä väliltä.

Aktivoituasi Luottotilin käyttöösi, sinulla on aina joustavasti ylimääräistä rahaa käytettävissäsi juuri silloin, kun sitä tarvitset. Voit siis käyttää luottoa vapaasti helpon digitaalisen alustamme avulla sinulle myönnetyn henkilökohtaisen luottorajan puitteissa. Henkilökohtainen Luottotili on apunasi yllättävissä arjen tilanteissa, eli voit halutessasi käyttää Luottotiliä vain silloin, kun sitä todella tarvitset – aivan kuten tavallista luottokorttiakin. Sinun ei siis tarvitse käyttää koko myönnettyä luottosummaa kerralla, vaan voit nostaa tarvittavat rahamäärät yksitellen käyttöösi. Lisää lainaa saat käyttöösi samalla, kun maksat sitä pois.

Hae luottoa