10 Ystävänpäivän lahjaideaa rakkaillesi

10 Ystävänpäivän lahjaideaa rakkaillesi

Tammikuun vaihtuessa helmikuuksi on aika suunnata katseet ystävänpäivään.

Vaikka elämäsi tärkeitä ihmisiä tulisikin muistaa usein, on ystävänpäivä erinomainen ajankohta saada heidät tuntemaan olonsa erityisen tärkeäksi.

Täydellisen lahjan etsiminen voi kuitenkin tuottaa vaikeuksia. Siksi olemme keränneet tähän valmiiksi muutamia ideoita. Etsit sitten romanttista, hauskaa tai käytännöllistä lahjaa, löydät tästä perinteisempiä sekä erikoisempia ideoita, jotka tekevät varmasti vaikutuksen rakkaaseesi.

1. Treffi-illan Bucket list

Jos sinäkin olet jo kyllästynyt kuulemaan sanat: ’’En minä tiedä. Mitä sinä haluat tehdä?’’ treffi-illan lähestyessä, ota käyttöösi bucket list – lista 25 hauskasta aktiviteetista, jota voit tehdä kumppanisi kanssa yhdessä. Olettepa sitten olleet yhdessä vuosia tai vasta aloittaneet deittailemaan, tämä sopii kaikenlaisille pariskunnille. Bucket list on taatusti hauska lahja, jolla ilahduttaa ja luoda unohtumattomia muistoja. Samalla voitte oppia jotain uutta toisistanne. Haasta kumppanisi ja katso kuinka monta treffi-ideaa suoritatte ennen vuoden loppua!

2. Viininmaistelu

Parhaat lahjat ovat niitä, joista molemmat nauttivat. Mikä olisikaan sen romanttisempaa kuin ilta hyvän viinin, maukkaan ruoan ja rakkaasi parissa. Joten jos olette pariskunta, joka nauttii hyvistä viineistä, on viininmaistelu ihanteellinen lahjavalinta. Osta vain erilaisia viinejä, kuten punaviiniä, valkoviiniä ja roséviiniä ja tee ystävänpäivästä nautinnollinen.

3. Jättimäinen viltti

Varastaako tyttöystäväsi jatkuvasti lempivaatteitasi? Jättikokoinen viltti on täydellinen kylmiin talvi-iltoihin tai vaikkapa vain laiskoihin kotipäiviin. Etenkin nyt, kun monet työskentelevät kotoa käsin, on se myös käytännöllinen lahja. Tämä lahja myös kertoo, että todella välität hänen mukavuudestaan ja hyvinvoinnistaan.

4. Kirjanen henkilökohtaisille viesteille

Etsitkö jotakin todella erikoista? Anna kumppanillesi tai parhaalle ystävällesi pysyvä muistutus kaikista niistä asioista, mitä arvostat hänessä ja suhteessanne. Tässä pikkuisessa kirjassa on tyhjiä kohtia, jotka sinä voit itse täyttää mielesi mukaan – huumorilla tai romantiikalla. Tällainen lahja tuo taatusti hymyn kenen tahansa kasvoille.

5. Kannettava espressokone

Täydellinen lahja jollekin, joka hädintuskin pääsee ylös sängystä ennen aamun ensimmäistä kahvikuppia. Kannettavaa espressokonetta on helppo käyttää matkustaessa, telttaillessa tai vaikkapa ihan kotona. Tällä lahjalla rakkaasi voi nautiskella laadukkaasta kahvista missä tahansa, milloin tahansa.

ystävänpäivästä

6. Hajuvesi

Hajuvesi on yksi klassisimmista lahjoista ystävänpäivänä. Hyvä tuoksu kauniissa pullossa on turvallinen valinta, oli vastaanottaja kuka tahansa: ystävä, puoliso tai vanhempasi. Hajuvesi on lahja, joka osoittaa, että olet miettinyt mikä heille sopii parhaiten – ja lahja, jota rakkaasi varmasti arvostaa.

7. Selän ja niskan hieroja

Varmasti jokainen nauttisi aina paikalla olevasta henkilökohtaisesta hierojasta kotona. Sähköisellä selän ja niskan hierontalaitteella se on mahdollista! Elämä on ajoittain stressaavaa, siksi mikään ei ole parempaa, kuin tulla pitkän päivän jälkeen kotiin nauttimaan hieronnasta. Tällaista lahjaa rakkaasi tulee käyttämään uudestaan ja uudestaan!

8. Suklaatryffelit

Ystävänpäivänä kaikki ansaitsevat hemmottelua makeuden merkeissä. Ja sitä paitsi, kuka sanoisi ei suklaalle? Herkullisella suklaatryffeli tai konvehtirasialla voit helposti tehdä rakkaasi ystävänpäivästä makeimman päivän vuodesta.

9. Kuvakollaasi

Sinä ja kumppanisi tai ystäväsi olette varmasti jakaneet monia toinen toistaan ihanampia hetkiä yhdessä. Yleensä näistä hetkistä löytyy myös valokuvia! Joten valitse parhaat valokuvat ja asettele ne kauniisiin kehyksiin. Jos haluat lisätä vielä jotain ekstraa, kirjoita romanttisia viestejä tai lainauksia kuvien kanssa. Tämä on lahja, jota hän arvostaa pitkään.

10. Sisätakka

Tuo kesäinen nuotio sisälle. Halusit sitten luoda tunnelmaa romanttiselle illalle tai rentoutua pitkän päivän jälkeen, sisätakka käy jokaiseen tilanteeseen. Tällä lahjalla rakkaasi saa oikean tulen tunnelman ilman savua, höyryjä tai muutakaan sotkua. Sen päällä voi jopa paahtaa vaahtokarkkeja ystävänpäivänä!

Nyt on täydellinen aika näyttää ystävällesi tai kumppanillesi, kuinka paljon juuri hän merkitsee sinulle. Käytä näitä ainutlaatuisia lahjavinkkejä ja tee rakkaidesi ystävänpäivästä erityisempi kuin koskaan!

HAE LUOTTOA

08.02.2021

Aiheeseen liittyvät artikkelit