Joululahjaopas

Joululahjaopas: Omaperäisiä ideoita koko perheelle

Joulun aika on jo aivan nurkan takana! Se tarkoittaa, että on aika alkaa suunnitella pukinkontin sisältöä. Kaikesta joulun aikaan liittyvästä ilosta ja innostuksen määrästä huolimatta joulu voi olla myös melko stressaavaa aikaa. Uusien ja omaperäisten lahjaideoiden keksiminen joka ikinen vuosi voi tuntua tuskaiselta tehtävältä.

Jotta elämäsi hieman helpottuisi, olemme koonneet listan parhaita joululahjaideoita, joilla yllätät kenet tahansa perheestäsi.

Kindle-lukulaite

Kindle-lukulaite

Kindle on huomaavainen lahja kenelle tahansa lukemista rakastavalle. Sen ansiosta pidät kaikki lempikirjasi yhdessä paikassa ja voit nauttia lukuhetkistä missä tahansa – kotona, puistossa tai lentokoneessa. Vuonna 2021 Amazon julkaisi uuden Kindle-mallin ensimmäistä kertaa vuosiin. Uusi malli on täysin vedenkestävä, sen akku kestää yhdellä latauksella jopa 10 viikkoa ja se sisältää 8 gigadataa säilytystilaa tuhansia kirjoja varten.

Älykello

Älykello

Älykello on loistava valinta kenelle tahansa urheilun ja teknologian ystävälle. Se on lahja, joka sisältää vähän kaikkea: se on kaunis asuste, täydellinen väline urheilu- ja terveystavoitteiden seuraamiseen ja se toimii myös digitaalisena lompakkona. Saatavilla on monia erilaisia vaihtoehtoja, joten jokainen löytää varmasti omaan budjettiin ja odotuksiinsa sopivan vaihtoehdon. Suosituimpia älykelloja tällä hetkellä ovat Apple Watch Series 7 ja Samsung Galaxy Watch 4.

Sylitaso kotitoimistoon

Sylitaso kotitoimistoon

Tunnetko jonkun, joka pitää kotoa käsin työskentelystä? Yksi parhaista asioista etätöissä on se, ettei tarvitse viettää koko päivää työpöydän ääressä. Sylitason ansiosta työt on helppo saada tehtyä milloin tahansa, missä tahansa – sohvalla, sängyssä tai parvekkeella. Kaiken lisäksi se on todellakin edullinen joululahja, sillä niiden hinnat alkavat vain 20 eurosta.

Kuulamppu

Kuulamppu

3D-kuulamppu on uniikki ja maaginen lahja, joka valaisee minkä tahansa huoneen. Erillisen kauko-ohjaimen avulla voit vaihtaa lampun väriä. Lamppu on täysin langaton, joten sitä on helppo siirrellä ja ladata USB-kaapelin avulla. Kuulamppu on hauska lahja lapsille tai kenelle tahansa lähipiirisi tähtitiedefanille.

Taskukokoinen valokuvatulostin

Monet meistä eivät käytä kovinkaan paljon aikaa puhelimessa olevien kuvien selailuun. Tällöin kaikki niihin liittyvät ihanat muistot jäävät siis ajan kuluessa unholaan. Puhelimeen yhdistettävän valokuvatulostimen avulla voit tulostaa helposti kaikki lempikuvasi ja laittaa ne seinälle, jääkaapin oveen tai kehyksiin. Tämä valokuvatulostin on niin pieni, että se mahtuu mukavasti taskuusi ja mahdollistaa kuvien tulostamisen missä tahansa oletkin.

Aamutakki

Aamutakki

Etsitkö jotakin kotoisaa ja käytännöllistä? Olipa haussa sitten lahja äidillesi, parhaalle ystävällesi tai kumppanillesi, aamutakki on helppo ja kaikille sopiva valinta. Nyt kun lämpötilat ovat taas tippuneet ja ihmiset käyttävät enemmän aikaa sisätiloissa, kiva aamutakki auttaa pitämään olon lämpöisenä ja mukavana.

Langattomat kuulokkeet

Langattomat kuulokkeet ovat pakollinen hankinta kaikille musiikin ystäville. Iästä tai musiikkimausta huolimatta jokainen ilahtuisi varmasti löytäessään laadukkaat Bluetooth-kuulokkeet lahjapaketistaan. Ne ovat loistava lahja kenelle vain, joka matkustaa päivittäin töihin, käyttää paljon aikaa salilla kuntoiluun tai yksinkertaisesti vain nauttii musiikin kuuntelusta kotonaan häiritsemättä ympärillä olevia ihmisiä.

Termosmuki

Tunnetko jonkun, joka rakastaa kahvia tai teetä? Termosmukin ominaisuuksiin kuuluu pitää kahvi kuumana ja smoothiet sekä virvokkeet kylminä. Lämmitä tai viilennä juomasi ensin haluttuun lämpötilaan ja muki pitää juoman puolestasi juuri oikean lämpöisenä jopa 4 tunnin ajan.

Siinä kaikki! Kokeile näitä omaperäisiä lahjaideoita ja tee läheistesi joulusta erityisempi kuin koskaan ennen.

Tarvitsetko apua joulusuunnitelmiesi rahoittamisessa? Tutustu vaihtoehtoihimme Monefitilla.

09.12.2021

Aiheeseen liittyvät artikkelit