Pikalaina vai pikavippi

Pikalaina pelastaa pinteestä

Monefit Luottotili on nopea, sujuva ja saumaton ratkaisu taloutesi hallintaan. Vapaa-aika on meille kaikille tärkeää, joten siksi haluamme tarjota sinulle luottoratkaisun, jonka käyttö on erityisen nopeaa ja vaivatonta. Lainahakemuksen täyttö Monefit Luottotiliä varten onnistuu parilla klikkauksella, eikä lainahakemuksen käsittely vie muutamaa minuuttia pidempää. Monefit Luottotilin ansiosta voit nostaa rahaa välittömästi milloin tahansa luottopäätöksen saatuasi.

Kun lainaa tarvitaan mahdollisimman nopeasti, muistuu monelle mieleen pankin asiakaspalvelunumeron odotusmusiikki ja pitkät lainankäsittelyajat. Koko lainanhakuprosessi vie lyhimmillään joitakin päiviä, ja toisinaan käsittelyajat voivat syystä tai toisesta venyä entistä pidemmiksi. Lainaa varten pitää myös täytellä kaikenlaisia lomakkeita ja todistella lainanmaksukykyään. Helppo pikalaina, jonka saat lähes saman tien tilillesi, kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Se kuitenkin on.

Pikalaina vai pikavippi?

Pikavippi tai pikalaina on laina, jonka saa heti ”pikana” tilille. Tyypillisesti pikalainat ovat nopeutensa vuoksi pieniä, muutaman sadan euron suuruisia lainoja, joilla on lyhyt maksuaika. Markkinoille on kuitenkin tullut vuosien varrelle paljon myös tästä poikkeavia pikalainoja. Helppo pikalaina peseekin pankkien tarjoamat lainamahdollisuudet yleensä mennen tullen.

Pikavippi on vanhahtava termi, jolla on hieman negatiivinen kaiku. Joitakin vuosia sitten pikavippi oli laina, jota sai haettua yhdellä tekstiviestillä ja näin ilmestyi pikavippi heti tilille. Valitettavasti näillä lainoilla oli todella suuret korot ja lyhyet maksuajat. Nykyään nämä pikavipit ovat historiaa, ja tämän päivän edullinen pikavippi joustava maksuvaihtoehto silloin, kun pankkilainan hakeminen vie liikaa aikaa.

Mitä hyötyä pikalaina tarjoaa?

Sen lisäksi, että lainan hakeminen pankista vie aikaa, on se myös työlästä. Lainaneuvottelua varten voi joutua asioimaan fyysisesti pankissa paikan päällä, ja tunnetusti pankkien aukioloajat osuvat juuri siihen samaan ajanjaksoon, jolloin täytyisi olla myös työpaikalla. Lainasta joutuu neuvottelemaan pitkään, ja neuvotteluja varten tulisi myös itse ottaa jonkin verran selvää erilaisten lainojen ehdoista. Lopulta pankista joutuu lähtemään tyhjin käsin kotiin odottelemaan lainapäätöstä, joka voi viedä pitkään. Sillä välin laskut erääntyvät, hajonnut auto seisoo pihalla tai himoitut lentolipputarjoukset menevät sivu suun. Pikavippi heti pankkitilillesi ei kuulosta ollenkaan niin pahalta.

Nykypäivänä voit hakea pikalainaa heti kotisohvaltasi turvallisesti netistä, ilman että sinun tarvitsee asioida pankkivirkailijan kanssa. Parhaat toimijat tarjoavat mahdollisuutta hakea pikalaina helposti niin, ettet tarvitse siihen minkäänlaisia lainan takaajia tai vakuuksia maksukykysi todisteeksi. Tavallisissa pankkilainoissa voidaan sen sijaan vaatia jotakin omaisuutta, kuten asunto lainasi vakuudeksi, tai joku henkilötakaaja, joka on valmis huolehtimaan lainasta sinun puolestasi. Mikäli omaisuutta ei ole, voi vakuuksia olla hankalaa keksiä, eikä takaajan kyselykään ole kovin mukavaa puuhaa.

Pikalainaa varten tarvitset vain 18 vuoden iän sekä luottotiedot. Asioi yrityksen nettisivuilla tai mobiilisovelluksessa, vastaa muutamaan kysymykseen, ja näin sinulla on mahdollisuus saada pikalaina heti tilille. Esimerkiksi Monefitin avulla voit saada pikalainan heti, turvallisesti.

Miksi valita Monefitin pikalaina?

Monefitin pikalaina on paitsi nopea, myös joustava ja turvallinen. Lainanhaku tapahtuu täysin mobiilisti omalla puhelimellasi, jolloin henkilöllisyyden vahvistaminen on turvallista. Kun haet lainaa Monefitilta, voit luottaa saavasi aina parhaan ja edullisimman lainan. Lainapäätöksen saat lähes heti, jopa muutamassa minuutissa. Lainapäätöstä ei siis tarvitse todellakaan odotella ja stressata. Koska lainan hakeminen tapahtuu omalla puhelimellasi, on Monefit ja lukuisat lainamahdollisuudet aina taskussasi.

Kun otat käyttöösi Monefit Luottotili -ominaisuuden, on käytössäsi oma mobiililuottosi, jolla voit hakea lainaa aina 10 000 euroon asti. Valitse vain summa, ja nosta se käyttöösi puhelimellasi. Monefitin Luottotili on siis ikään kuin sähköinen luottokortti tai digitaalinen lompakko – aina mukanasi. Kätevää pikalainaa voit käyttää siis milloin vain ja missä tahansa, kun olet aktivoinut sen käyttöösi. Monefit pikalaina sopiikin hyvin kaikille modernia taloudenhallintaa ja helppoja ratkaisuja arvostaville lainanhakijoille.

Monefitin pikalainaa saat aina käyttöösi lisää sitä mukaa, kun maksat sitä takaisin. Laina on muutoinkin todella joustavaa; voit aina jättää nostamatta jo haetun lainan, mikäli et sitä haluakaan. Kaikki taloudelliset päätökset ovat täysin sinun käsissäsi ja sinulla on vapaus valita. Raha tai sen puuttuminen ei siis rajoita sinua, vaan sinä olet se, joka määrää rahankäytöstäsi. Monefitin avulla voit vapaasti ja joustavasti käyttää, lainata ja takaisinmaksaa luottojasi.

Ajattele rahaa uudella tavalla!

Monefit Creditline auttaa sinua!

Hae nyt!