Venelaina

Venelaina kesän rientoihin

Vesillä liikkuminen on paras tapa viettää kesä Suomessa. Upeat järvimaisemat ja henkeäsalpaava saaristo tarjoavat hulppeat puitteet veneilyyn. Oma vene paras tapa karkottaa kuuman kaupungin asfaltit jaloista ja laajentaa lomanviettomahdollisuuksia. Aaltojen kevyesti keinutellessa venettä ulapalla tuntuvat arjen kiireet kaukaisilta. Venettä voi tarvita myös vaikka kalastusharrastukseen tai mökille liikkumiseen. Oli haaveissasi sitten uusi tai käytetty, purjeilla tai moottorilla, tai vaikka urheiluun tarkoitettu jolla, voi veneen hankinta olla silti yllättävän iso hankinta.

Pienen laivan tai veneen hankinta on paitsi kallista, voi rahoituksen saaminen olla hankalaa. Perinteisesti veneet on hankittu säästöillä, eivätkä kaikki pankit ole vieläkään kiinnostuneita rahoittamaan veneen hankintaa. Onneksi nykyaikaisia rahoitusratkaisuja on saatavilla, eikä venelaina ole enää ainoastaan suuria säästöjä tai vakuuksia omistavien yksinoikeus. Edullinen venelaina on nyt kaikkien saatavilla.

Venelaina kaikkiin veneilyn kustannuksiin

Venelainaa varten on perinteisesti säästetty pitkään, tai vastaavasti pankit ovat vaatineet suurehkoja vakuuksia lainansa turvaksi. Kaikilla sellaisia säästöjä tai vakuuksia ei ole, joten veneen omistaminen on voinut tuntua saavuttamattoman kaukaiselta ajatukselta. Vaikka vakuuksia olisikin, vaatii käytetyn veneen hankinta yleensä koko kauppasumman maksua kerralla, jolloin niistä ei juurikaan ole edes hyötyä. Nykyään saatavilla on myös venelainaa ilman vakuuksia, joten veneen omistaminen on täysin mahdollista ilman säästöjä. Vaikka kauppasumman joutuisikin maksamaan kerralla, voi lainaa lyhentää joustavasti haluamissaan erissä.

Vakuudeton venelaina on myös nopeaa ja kätevää. Kun silmiisi osuu täydellinen vene käytettynä tai harkitset veneen tuontia vaikka Ruotsista, on nopea ja joustava venelaina kultaakin arvokkaampi apuväline ostohetkessä. Vakuudeton venelaina on saatavilla nopeasti, kun vakuuksien arvoa ei tarvitse monimutkaisissa prosesseissa osoittaa, joten unelmiesi vene ei pääse livahtamaan hyppysistäsi. Parhaimmillaan voit hakea lainaa jo kauppatilanteessa, jolloin et joudu jännittämään pitkiä aikoja veneen kohtaloa.

Edullinen venelaina on tarkoitettu rahoittamaan kaikki veneeseesi liittyvät kustannukset. Hyviä käyttökohteita ovatkin itse veneen hankinnan lisäksi veneen korjaus sekä uusien veneen osien ja lisävarusteiden ostaminen. Voit siis helposti samalla venelainalla korjata viallisen moottorin tai vaikka päivittää uudet istuintyynyt ja taittotuolit. Venerahoitus kattaa siis oston lisäksi myös veneen korjailuun ja muuhun päivittämiseen liittyvät kustannukset, joten voit itse keskittyä täysin nauttimaan veneen omistajuuteen liittyvistä plussapuolista, kuten kirkkaana tuikkivasta horisontista ja laineiden liplatuksesta aamiaispöydässä.

Vaikka veneen hankintaan liittyvät kustannukset olisi jo taputeltu, kannattaa myös veneen ylläpitoon valmistautua. Venepaikka, sen talvisäilytys, huollot ja katsastus, polttoaine… Veneily voi olla kallis harrastus, mutta onneksi yllättäviin menoihin voi valmistautua joustavan venelainan avulla. Edullinen venelaina auttaa selviämään myös ylläpitokustannuksista, jolloin aurinkoisen kesän reissuja ei tarvitse rajoittaa ainakaan taloudellisen tilanteen vuoksi.

Ajattele rahaa uudella tavalla!

Monefit Creditline auttaa sinua!

Hae nyt!