Luottotili

Uusi tapa ajatella rahaa – Tutustu Monefit Luottotiliin!

Rahan lainaamisen ei pitäisi olla stressaavaa, ongelmallista tai vaikeaa. Miltä kuulostaisi helppo lainahakemus, selkeät lainaehdot ja lainasumman saapuminen tilillesi muutamassa minuutissa?

On aika alkaa ajatella rahaa uudella tavalla. Kenenkään ei pitäisi joutua tuhlaamaan tunteja paperityöhön vain, jotta lopputuloksena on epäselvillä ehdoilla ja kohtuuttoman korkealla korolla varustettu laina, joka ei jousta elämäntilanteesi mukaan. Moderni maailma kaipaa moderneja ratkaisuja – on siis nopeiden, yksinkertaisten ja mukana kulkevien lainojen aika.

Me Monefitilla olemme luoneet ratkaisun, joka todistaa, ettei lainojen tarvitse olla monimutkaisia. Esittelemme nyt ylpeästi Luottotilin Suomessa!

Mikä on Monefit Luottotili?

Luottotili on kuin digitaalinen luottokorttisi, mutta yksinkertaisempi. Tämän modernin ratkaisun avulla voit saada lainaa muutamassa minuutissa ja nauttia täysillä elämästäsi hukkaamatta hetkeäkään kallisarvoisesta ajasta tai energiastasi.

Sinun tarvitsee vain hakea lainaa meiltä – mikä onnistuu muutamalla klikkauksella – ja hyväksyttyämme lainahakemuksesi pääset käyttämään omia rahojasi saman tien. Voit käyttää koko lainasummasta juuri sen verran, kuin itse haluat, jolloin sinun tarvitsee maksaa takaisin ainoastaan käyttämäsi rahamäärä. Lainaehdot ovat selkeät – et siis tule yllättymään odottamattomista kustannuksista.

Tämä uusi vaihtoehto perinteisille pankkilainoille on helppo, joustava ja kulkee aina mukanasi. Se on yksinkertaisesti moderni tapa ajatella rahaa.

Miksi valita Luottotili perinteisen lainan sijaan?

Kukapa ei haluaisi välttää paperitöitä, pitkiä odotusaikoja ja epäselviä lainaehtoja? Jos haluaisit rahan lainaamisen olevan helpompaa, on Luottotili loistava vaihtoehto juuri sinulle.

  • Helpot hakemukset. Voit hakea lainaa suoraan omalta puhelimelta, kannettavalta tietokoneelta tai tabletilta käsin – milloin ja missä tahansa. Sinun tarvitsee vain täyttää lyhyt muutaman minuutin aikaasi vievä lomake ja lähettää hakemus. Tämä kaikki onnistuu parilla klikkauksella!
  • Hakemuksesi käsitellään muutamassa minuutissa. Kun olet lähettänyt hakemuksesi, käsittelemme sen saman tien. Tiedät seuraavien minuuttien aikana, myönnetäänkö lainasi.
  • Maksat vain käyttämäsi rahasumman. Luottotilin avaaminen ei maksa sinulle mitään – maksat vain siitä rahasta, jonka käytät. Jos et käytä lainaasi, et joudu maksamaan mistään.
  • Sinulla on täysi vapaus valita, mitä teet rahoillasi. Me emme seuraa tai tuomitse sitä, kuinka käytät rahojasi. Kun lainasi on myönnetty, saat käyttää koko summan parhaaksi näkemälläsi tavalla.
  • Voit maksaa lainat takaisin joustavalla korolla. Voit joko maksaa minimisumman kuukausittain tai koko lainasumman takaisin yhdellä kertaa. Valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto!

Yrityksestämme

Creditstarilla on 16 vuoden kokemus lainanantajana, jonka aikana yli miljoona asiakasta on valinnut meidät lainansa antajakseen. Uskomme, että lainat voivat olla yksinkertaisia, ja joustavilla ratkaisuillamme teemme parhaamme todistaaksemme tämän myös asiakkaillemme. Olemme ylpeitä selkeistä lainaehdoistamme ja läpinäkyvyydestä, joka saa asiakkaamme luottamaan meihin – ja palaamaan aina uudelleen.

Arvostamme jokaista asiakasta ja teemme parhaamme varmistaaksemme, että tunnet olosi turvalliseksi kanssamme. Myönnämme vain sellaisia lainoja, joiden uskomme asiakkaidemme pystyvän maksamaan takaisin. Jos sinulla on edelleen ongelmia lainojesi takaisinmaksun kanssa, voit aina ottaa yhteyttä tiimiimme, niin etsimme kanssasi ratkaisun tilanteeseen.

Kuinka pääsen alkuun?

Lainanhakeminen ei voisi olla helpompaa. Sinun tarvitsee vain täyttää lyhyt lomake – joka vie muutaman minuutin – ja odottaa vastausta. Hakemuksesi käsitellään heti, ja saat päätöksen lainastasi minuuttien sisällä, ilman tuskallisia odotusaikoja.

Mikäli lainahakemuksesi hyväksytään, siirtyvät rahat Monefit-tilillesi parissa minuutissa. Tilisi toimii aivan kuin digitaalinen lompakko, josta voit siirtää rahaa; voit käyttää lainasummasta siis juuri sen verran, kuin oikeasti tarvitset. Ja mikä tärkeintä: maksat takaisin vain käyttämäsi rahasumman.

Hae lainaa jo tänään ja nauti rahoista tililläsi muutamassa tunnissa!

HAE LUOTTOA

04.08.2022

Aiheeseen liittyvät artikkelit