Monefit lainat

Lainat, jotka sopivat sinun tarpeisiisi

Välillä elämä saattaa yllättää. Auto hajoaa, lemmikki täytyy viedä eläinlääkäriin tai ystävä ehdottaa hauskalta kuulostavaa reissua juuri silloin, kun säästöt ovat päässeet arjen keskellä hupenemaan. Rahaa olisi saatava nopeasti tilille ilman ylimääräistä vääntöä pankin kanssa tai pitkiä odotteluaikoja. Lainaa tarvitaan myös usein suurempien hankintojen tekoon, kuten uuden auton, tietokoneen tai puhelimen hankintaan.

Vaikka kaukomatkaa tai uusinta puhelinmallia olisi himoinnut jo pitkään, voi tarvittavan rahasumman säästäminen viedä todella pitkään ja matkallekin olisi mukavampi lähteä heti ensimmäisten räntäsateiden iskiessä vasten kasvoja. Vaikeat, pitkät ja raskaat lainanhakuprosessit ovat monille tuttuja ja pelkkä ajatuskin pankkiin soittelusta jonotusmusiikkeineen aiheuttaa hampaiden kiristelyä. Lainaa voi olla hankala saada, korot ovat korkeat ja koko prosessi vie viikkotolkulla aikaa.

Onneksi tänä päivänä voit hakea helposti ja nopeasti lainaa netistä. Pikavippi ja muut menneisyyden huonon kaiun jättäneet luotot ovat jääneet kauas taakse ja markkinoilla on yhä erilaisempia rahoitustuotteita. Edulliset lainat ja joustoluotot ovat vain muutaman napinpainalluksen päässä, joten pääset toteuttamaan unelmiasi ja yllättäviä hankintojasi entistä nopeammin jopa muutaman minuutin kuluessa lainan hakemisesta, edullisin koroin ja täysin turvallisesti netistä. Miltä kuulostaisi uudenkarhean menopelin mahdollistava autolaina, koko perheelle iloa tuova matkalaina, kesälomaa piristävä venelaina tai juuri omiin tarpeisiisi sopiva remonttilaina?

Lue lisää erilaisista lainoista ja luotoista, joita voit hakea vaikka heti omalta kotisohvaltasi. Tutustu myös huippuhyviin etuihin, joita saat kun otat lainasi Monefitin kautta.

Erilaiset lainat – mihin niitä voi käyttää?

Kulutusluotot ovat nimensä mukaisesti tarkoitettu kuluttamiseen, eli niiden avulla voi hyvällä omallatunnolla hankkia itselleen jotakin mukavaa. Luottojen avulla voit joko kustantaa hankinnan kokonaan tai vain osia siitä, tai esimerkiksi matkalainan kohdalla voit käyttää lainaa ainoastaan matkakohteessa ilmenneisiin kustannuksiin. Autolaina, matkalaina, venelaina, remonttilaina… Vaihtoehtoja mukaviin ostoksiin ja niiden rahoittamiseen on lukuisia.

Autolaina

Mikään ei voita uuden auton ratin takana ensimmäistä kertaa istumista. Uusi kiiltävä maalipinta, uudelta tuoksuva nahkaverhoilu eikä huolta akuuteista huoltotarpeista. Joskus uusi auto on vain välttämätön ostos.

Edullinen laina on hyvä apukeino silloin, kun autokuume iskee. Uudet autot toki maksavat maltaita, eikä jokaisella ohikulkijalla sellaisia rahoja pankkitilillä loju. Uuden auton hankinta on kallis investointi, joten moni yrittää säästää hieman ostamalla käytetyn auton yksityishenkilöltä. Etenkin tässä tapauksessa koko summa on usein maksettava yhdellä kertaa ja autorahoitukselle on tarvetta.

Autolaina voi olla avuksi myös silloin, kun vanha ajoneuvo hajoaa. Uuden auton hankinnan lisäksi myös auton korjaaminen vie pitkän pennin, ja mikäli yllättäviin kuluihin ei ole osannut varautua ennakkoon, on autolaina kultaakin kalliimpi apu. Autolainalla voit helposti niin ostaa auton, rahoittaa osan autosta tai korjata vanhaan luotettavaan menopeliisi tulleet viat.

Matkalaina

Lämmin hiekka varpaiden alla, tuoksuva meri ja auringon polte ruskettuneella iholla – alkaako ulkomaan matka jo houkuttaa? Matkakokemukset ovat mittaamattoman arvokkaita muistoja niin yksin kuin yhdessä koettuna ja jo viikon rantalöhöily laskee taatusti stressitasoja työkiireiden keskellä.

Euroopassa lämpötila ei kuitenkaan talvella nouse korkealle, ja varsinkin kaukomatkat maksavat yllättävän paljon. Hienoa valkoista hiekkarantaa löytää myös kotimaasta, mutta matkakustannukset saattavat silti nousta yllättävän korkeiksi. Pelkästään lento- tai junaliput ja majoitus nielevät jo ison osan matkabudjetista, puhumattakaan paikan päällä tulevista taksimaksuista, ravintolaillallisista ja matkamuisto-ostoksista.

Mikäli säästöt eivät aivan riitä matkan kustantamiseen tai rahojen loppuminen kesken reissun pelottaa, voi matkalainalla rahoittaa onneksi joustavasti niin matkustukseen liittyvät kulut, koko matkan tai vaikkapa pelkästään paikan päällä yllättäneet menot.

Venelaina

Veneily on upea harrastus. Raikasta meri-ilmaa, silmänkantamattomiin jatkuva ulappa ja laineiden liplatukseen nukahtaminen ovat monille veneilyn ystäville parhaita kesämuistoja. Vaikka veneily harrastuksena ei välttämättä kiinnostaisi juuri itseä, saattaa venettä silti tarvita esimerkiksi saaressa sijaitsevalle mökille pääsyyn. Veneen hankinta myös laajentaa kotimaan matkailun mahdollisuuksia ja saattaa osaltaan jopa alentaa reissun majoituskustannuksia, kun isompi perhe lähtee kesäloman viettoon.

Veneen hankinta ja ylläpitokustannukset eivät kuitenkaan tule halvaksi. Pienemmänkin veneen hankinta kuluttaa helposti koko säästötilin tyhjäksi, minkä lisäksi päälle tulevat ainakin venepaikkamaksut ja muut pakolliset menot. Joustavalla venelainalla voitkin rahoittaa tarpeidesi mukaan niin purje- tai moottoriveneen hankinnan, sen ylläpidon tai vaikka molemmat. Kustannukset peittoat helposti hakemalla lainaa netistä.

Remonttilaina

Pitkään oven takana kolkutellut ikkuna- tai putkiremontti, yllättävä parketin korjaus, perintömökin kuisti lahoaa… Oman kodin tai kesämökin omistaminen on ihanaa ja tuo turvallisuuden tunnetta arkeen. Valitettavasti kiinteistön omistaminen tuo mukanaan myös pakollisia menoeriä, joista isoimmat liittyvät remontointiin. Oli ajatuksissasi sitten suurempi projekti aina putkien remontoinnista kylpyhuoneen kalusteiden uudistamiseen tai pienempi tapettien vaihto lastenhuoneeseen, saattavat lopulliset kustannukset yllättää.

Tällaisia yllätyksiä varten on hyvä olla hihanvarressa valttikorttina mahdollisuus nopeaan ja edulliseen remonttilainaan. Remonttilainalla rahoitat kätevästi pienet ja suuret uudistukset ja korjaukset tai vaikkapa pelkästään remonttiin kuuluvat materiaalit.

Mitä etuja saat hakemalla lainaa Monefitilta?

Monefitin valikoimaan kuuluu kaksi erilaista palvelua: Monefit Split ja Monefit Luottotili. Monefit Split auttaa tekemään yksittäisen suuren hankinnan, jonka maksaisit mieluummin osissa. Voit siis hakea jopa 900 euron lainan, saada rahat heti tilillesi ja maksaa sen takaisin kolmessa erässä, täysin ilmaiseksi. Lainaan ei siis kuulu korkoa tai kuluja, vaan rahan lainaaminen on yksinkertaisesti vain niin helppoa ja mukavaa.

Monefit Luottotili on oma mobiililuottosi, jonka avulla nostat lainaa aina silloin kun sitä tarvitset – valitse vain summa ja nosta se käyttöösi mobiilisti omalla puhelimellasi. Lainanhaku on helppoa ja nopeaa sekä täysin turvallista, sillä henkilöllisyytesi vahvistetaan suojatusti. Monefit Luottotili sopiikin erinomaisesti sinulle, joka haluat hallinnoida talouttasi joustavasti, sulavasti ja modernisti missä ja milloin tahansa.

Oli kyseessä sitten Monefit Split tai Monefit Luottotili, voit luottaa saavasi aina yksilöllisen lainatarjouksen sekä parhaan koron ja ehdot lainallesi Monefitilta. Korko ja muut lainaehdot voivat vaikuttaa jopa todella suuresti lainan takaisinmaksusummaan, joten pienikin muutos korkokustannuksissa voi vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin huimasti. Hakemalla lainaa Monefitilta sinun ei siis tarvitse huolehtia yllättävistä piilokuluista. Monefitin kautta saat luottopäätöksen nopeasti jopa muutamissa minuuteissa ja lainan hakeminen on paitsi turvallista myös helppoa, kun voit tehdä sen täysin mobiilisti. Lainaa voit hakea Monefit Luottotilin avulla joustavasti jopa 10 000 euroon asti eikä lainan hakeminen maksa mitään, vaan voit tarvittaessa myös hylätä lainapäätöksen heti.

Monefit toimii ikään kuin sähköisenä lompakkonasi, joten voit hakea lainaa milloin ja missä tahansa sitä tarvitsetkin – päätös on täysin sinun. Voit myös olla käyttämättä sinulle myönnettyä luottoa, mutta takaisinmaksettu luotto palautuu myös automaattisesti takaisin käyttöösi. Kulut maksat vain käyttämästäsi luotosta, eikä tiliin liity mitään hallinnollisia kuluja perinteisistä henkilökohtaisista luottokorteista poiketen.

Monefit tarjoaa siis joustavaa, helppoa ja edullista lainaa ilman vakuuksia sinun ehdoillasi. Tämä mobiilisti toimiva sähköinen lompakko on helppo ottaa mukaan niin reissuun, autokaupoille kuin myös arjen yllättäviin tilanteisiin, sillä saat lainaa tilille heti.

Ajattele rahaa uudella tavalla!

Monefit Creditline auttaa sinua!

Hae nyt!