Remonttilaina

Remonttilainalla koti uuteen uskoon

Kylpyhuoneen kaakelit alkavat kellastua, keittiön pinnat ovat aikansa eläneet ja parketti koiran kynsien kuluttama. Kaikenlainen eläminen kuluttaa aina asuntoa, ja jopa uudiskohteet saattavat kaivata melko nopeasti pientä ilmeen kohotusta. Ajan kuluessa jokainen kiinteistö kaipaa jonkinlaista pintaremonttia, ja toisaalta lasten kasvaessa tai oman sisustusmaun muuttuessa kodin ulkonäköä on mukava muutenkin päivittää. Erityisesti uuteen osoitteeseen muuttaessa tuntuu kodin sisustaminen jopa välttämättömältä rahareiältä.

Tiukassa rahatilanteessa remontin lykkääminen voi tuntua itsestäänselvyydeltä, mutta remontointia ei kannata siirtää ikuisesti hamaan tulevaisuuteen, jottei remontoitava kohde ehdi rapistua entisestään. Remontointia varten tarvitaan kuitenkin nopeasti rahaa niin materiaaleihin, työkustannuksiin kuin yllättäviin välinehankintoihinkin. Kun raha-asiat ovat kunnossa, ei remontoinnin vaatima pitkäpinnaisuuskaan tunnu yhtä hankalalta.

Miksi remonttilaina kannattaa?

Remontointiin voi hakea lainaa missä tahansa elämäntilanteessa. Kun taloyhtiön laskelmat putkiremontin kustannuksista hipovat pilviä tai talvella vinkuvat ikkunan tiivisteet kiristävät kukkaroa, tuntuu välttämättömien parannusten teko lähinnä turhalta rahanmenolta, eikä parantuneista asuinolosuhteista pääse toden teolla edes nauttimaan. Nopea remonttilaina ilman vakuuksia auttaa parantamaan talouden rahatilannetta, jonka yllättävä remontointitarve on syöstä perikatoon. Niin voit itse keskittyä olennaiseen, eli remontin suunnitteluun, työhön ja tuloksista nauttimiseen.

Remontoinnilla voidaan asumismukavuuden ohella pidentää kodin tai kesämökin käyttöikää, ja lisäksi se nostaa kodin arvoa. Pienikin ulkoinen ilmeen raikastus voi tehdä kodista huomattavasti arvokkaamman näköisen, ja myös virallisissa myyntitilanteissa kaikki kotiin tehdyt remontit otetaan huomioon kodin sen hetkistä arvoa laskeskellessa. Yksinkertaistettuna tekemättömät remontit siis laskevat kodin arvoa, kun taas pienetkin, jo tehdyt remontit nostavat sitä. Kodin uudistaminen on siis oikeastaan sijoitus tulevaisuuteen, ja maksaa varmasti jossakin vaiheessa elämää itsensä takaisin.

Remonttilaina kaikkiin kodin tarpeisiin

Remonttilainaa voidaan käyttää isoihin ja pieniin korjaustöihin, mutta myös rakentamiseen. Voit toteuttaa sekä pienet projektit, kuten laiturin rakentamisen, että takapihan kokoisen terassialueen samalla lainalla. Mikään ei voita tuoreen puun tuoksua, kun nautit aamiaisen uudella terassillasi! Edullinen remonttilaina mahdollistaa uudesta terassista nautiskelun jo heti ensi kesänä sen sijaan, että säästäisit jouluun asti.

Kodin uudistamiseen kuuluvat oleellisesti myös uudet kodinkoneet. Kuivaava astianpesukone, hyvin varusteltu pyykkitorni tai vaikkapa ääniohjauksella varusteltu keittiön kodinkone vievät asuinmukavuuden aivan uudelle tasolle. Välillä vielä ihan hyvin toimiva hella on mukava vaihtaa uuteen, hiljaiseen ja näppärään induktiolieteen. Pesukoneen hajotessa äkillisesti ei kannata jäädä laskeskelemaan säästöpossun pohjalla makoilevia senttejä, vaan markkinoiden halvin remonttilaina voi auttaa pulan keskellä saman tien.

On myös hyvä muistaa, ettei remonttilainaa ole missään nimessä pakko käyttää juuri oman kodin remontoimiseen. Remonttilaina on nimensä mukaisesti laina remontointiin, joten voit yhtä hyvin käyttää sen lapsen asunnon sisustamiseen tai kesämökin uudistamiseen. Samalla remonttilainalla voit niin kunnostaa kevyesti kotisi pintoja, kuin ostaa kokonaan uuden keittiönkin. Toteutat helposti ja huoletta niin kodin pienet kuin isotkin muutokset ja Monefit joustaa tarpeidesi mukaan.

Ajattele rahaa uudella tavalla!

Monefit Creditline auttaa sinua!

Hae nyt!