vakuudeton laina

Mikä on vakuudeton laina?

Perinteisesti hieman suurempien summien lainaaminen vaatii jonkinlaisen rahallisen vakuuden, kuten kiinteistöjä, arvopapereita ja muuta omaisuutta, tai henkilön takaamaan lainan. Vakuuden osoittaminen voi olla pitkä prosessi, jossa lainanhakija joutuu selvittämään rahojen käyttötarkoitusta ja tekemään muita paperitöitä. Kaikilla ei välttämättä vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta ole ehtinyt kertymään tai henkilötakaajaa ei löydy, joten näistäkin syistä vakuudeton laina voi olla päivän pelastus.

Esimerkiksi asuntolainan kohdalla ajatus vakuuksien tärkeydestä pitää edelleen paikkansa, mutta muutoin lainaehdot ovat helpottuneet takavuosista ja useat nykypäivän toimijat tarjoavat jopa kymmenien tuhansien vakuudettomat lainat. Kun vakuutta ei tarvita, sujuu lainanhaku paljon nopeammin ja yksinkertaisemmin. Kunhan luottotiedot ovat kunnossa, on lainaa ilman vakuuksia täysin mahdollista saada.

Vakuudeton laina helposti ja nopeasti

Mistä sitten löytyy laina ilman takaajaa? Esimerkiksi luottokorttia käyttämällä on vakuudeton laina heti saatavilla. Luottokortin lisäksi myös erilaiset kulutusluotot ja pikavipit tarjoavat tyypillisesti rahaa ilman vakuuksia. Koska vakuudetonta lainaa varten sinun ei tarvitse kiinnittää omaisuuttasi, vaatii luotonantaja usein jotakin muuta lainarahansa turvaksi ja siten se on yleensä hieman vakuudellista lainaa kalliimpaa. Vakuudeton luotto on kuitenkin tavallisia pienlainoja joustavampaa, sillä lainattavat summat voivat olla niitä suurempia ja laina-ajat pidempiä.

Vakuudeton laina on siis joustavaa ja nopeasti saatavilla, joten se sopii erittäin hyvin yllättäviin tilanteisiin, joissa rahantarvetta on vaikea ennakoida etukäteen. Vaikkapa pikainen remontin tarve, autohuolto tai lemmikin lääkärireissu vaativat kaikki nopeaa laskun maksua ja juuri tällaisissa tilanteissa vakuuksien osoittaminen tai takaajan metsästäminen tekee arjesta pelkkää selviytymistä. Päivän pelastaa, kun pankkitilille kilahtaa vakuudeton laina heti. Vakuudeton laina on kuitenkin käytettävissäsi myös pienissä erissä mukautuen kaikkiin arjen tarpeisiisi. Yllättävät pienet laskut tai vaikkapa hauskalta kuulostavat kulutuskohteet ovat kaikki vakuudettomalla lainalla rahoitettavissa.

Vaikka nopeaa lainaa tarvitaan usein yllättäviin tilanteisiin, on nopeasta ja joustavasta lainasta hyötyä myös silloin, kun rahantarpeen kohde on jokin mukava ostos. Lomamatkaan liittyvät lentoliput ja hotellit, uusi moottoripyörä tai vene ovat kaikki arkea piristäviä hankintoja, joihin vakuudetonta lainaa voi ihan yhtä hyvin käyttää, kuin pakolliselta tuntuviin laskuihinkin. Vakuudeton laina mahdollistaa vaikkapa äkkilähdön hankinnan silloin, kun marraskuun räntäsateet alkavat tuntua ylitsepääsemättömiltä.

Miksi vakuudeton laina kannattaa hakea Monefitilta?

Monefit räätälöi kaikki lainat yksilöllisesti niin, että saat taatusti aina parhaan koron ja lainaehdot hakemallesi lainalle. Monefit on edullinen ja joustava, joten tilin avaaminen on sinulle aina ilmaista ja lainasi kustannukset koostuvat vain nostetusta lainasta. Monefitin laina on aina vakuudeton, joten säästyt kaikelta papereiden pyörittelyltä ja ajan tuhlaamiselta. Palvelu on turvallinen täysin mobiilin ja suojatun tunnistautumisen ansiosta, ja koko lainanhakuprosessi tapahtuu omalla puhelimellasi sähköisesti. Lainapäätöksen saat Monefitilta nopeasti jo muutamassa minuutissa.

Kun otat käyttöön Monefitin Luottotili -ominaisuuden, on saatavillasi vakuudeton laina 10 000 euron arvosta – Luottotili on kuin digitaalinen lompakkosi, eli se on aina mukanasi. Luottoa voit käyttää aina täysin omien tarpeidesi mukaan ja jo myönnetyn lainan voi myös jättää nostamatta. Luotto on kokonaisuudessaan taas käytettävissäsi heti, kun olet maksanut lainan takaisin. Monefitin vakuudeton laina auttaa joustavasti elämäsi tilanteissa: päätös lainan käytöstä ja omasta taloudestasi on sinun.

Ajattele rahaa uudella tavalla!

Monefit Creditline auttaa sinua!

Hae nyt!