Kulutusluotto

Kulutusluotto helposti jopa 10 000 euroon asti

Rahan tarve ei aina kysy aikaa ja paikkaa. Kun kukkarontäytettä on saatava nopeasti, on tuskallista edes miettiä rahan lainaamiseen liittyvää ajan tuhlaamista ja byrokratiaa. Vaikka lainanotto olisikin ollut mielessä pidempään, on harmillisen hitaat lainanhakuprosessit voineet estää lainanhaun aloittamisen. Kuulostaako tutulta?

Kun melkein kaikki muukin toimii nykyään digitaalisesti vain muutamalla napin painalluksella, niin voisiko luottoakin hakea yhtä vaivattomasti? Vastaus on, että kyllä totta vieköön voi – kulutusluotto netistä onnistuu nimittäin käden käänteessä! Lainan hakemisen ei tarvitse olla monimutkaista.

Tarjoamamme kulutusluotto laina on haettavissa heti kännykän välityksellä vaikka liikkeellä ollessa milloin vain. Ajanvarausta pankkineuvojalle tai pankkikonttorissa ei kulutusluottoomme tarvita, vaan luottopäätöksen ja rahat tilille saa miltei heti. 100% verkossa toimiva rahoituspalvelu säästää paljon aikaa ja vaivaa.

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto tarkoittaa lainaa, jonka kuluttaja saa pankista tai rahoituslaitoksesta luottona. Tämä laina eroaa useista lainoista siinä suhteessa, että kulutusluottoon ei tarvita vakuuksia. Vakuudeton kulutusluotto mahdollistaa paljon jouhevamman lainanhakuprosessin, kun takaajia tai vakuuksia lainalle ei tarvitse sen kummemmin miettiä.

Vaikka kulutusluottoa ei yleensä asuntoa varten otetakaan, sen avulla pystyy toteuttamaan monenlaisia haaveita aina kodin kunnostamisesta maailmanympärysmatkaan, unelmien kulkuneuvon hankintaan tai arjen hankintoihin. Elämä on tässä ja nyt, joten pitkäaikaisen säästämisen sijaan unelmiaan pitää päästä toteuttamaan silloin, kun niiden aika on. Kulutusluotto on nimensä mukaisesti tarkoitettu kuluttamiseen, ja kulutusluoton saa käyttää itselleen mieluiseen asiaan.

Kulutusluottovertailu kannattaa, sillä tarjolla on monenlaisia vaihtoehtoja kulutusluotolle. Kannattaa kiinnittää huomiota lainaehtoihin ja todelliseen vuosikorkoon, ennen kuin päättää ottaa luoton. Vertailun avulla voi säästää useita satasia. Tee vertailu itse tai anna meidän etsiä kulutuslainallesi paras mahdollinen hinta.

Kulutuslainaa on mahdollista käyttää luottokortin omaisesti. Kulutusluotossa lainanhakijalle myönnetään tietty summa luottoa, jonka käyttökohdetta ei tarvitse määritellä. Luottoa voi käyttää luottorajan puitteissa ja sitä maksetaan takaisin yhdessä sovitulla lainanmaksuaikataululla. Näin kulutusluotto tuo lisää joustavuutta arkeen, kun ylimääräinen raha on aina käden ulottuvilla.

Hae kulutusluottoa

Edullinen kulutusluotto löytyy Monefitiltä. Ehdotamme sinulle sopivinta lainaa, josta tarjoamme aina parhaan hinnan ja lainaehdot. Luottoamme voi hakea aina muutamista satasista jopa 10,000 euroon asti. Kulutusluottotilin avaaminen ei maksa mitään ja siinä ei kestä 10 minuuttia kauempaa.

Kulutusluotto heti? Kyllä, Monefitin kautta lainapäätöksen saa välittömästi. Teemme aina juuri sinulle räätälöidyn lainatarjouksen, jonka voit joko nostaa tai tarvittaessa vaikka hylätä. Itse luotonhakeminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Monefit toimii täysin mobiilisti, joten päätät itse, milloin sinulle on paras hetki hakea luottoa. Pankkisi ei tee sitä päätöstä sinun puolestasi.

Kulutusluotto toimii ikään kuin digitaalisena lompakkonasi. Kun olet saanut hyväksytyn luottopäätöksen, voit käyttää tililtäsi rahaa juuri sen verran kuin haluat. Voit myös olla käyttämättä luottoa ja säästää sen käyttämisen pahan päivän varalle.

Luotto palautuu aina takaisin käyttöösi sitä mukaa, kun olet maksanut sitä takaisin.

Kulutusluotto heti tilille

Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen aloitamme rahojen siirtämisen tilillesi. Tässä ei yleensä kestä 15 minuutti kauempaa, mutta joidenkin pankkien kohdalla on pieniä erovaisuuksia tämän suhteen. Rahojen pitäisi joka tapauksessa olla normaaliin lainanhakuun verrattuna melko sukkelasti tilillä.

Maksat kuluja ainoastaan vain käyttämästäsi luotosta, et mistään muusta. Mitään hallinnollisia kuluja luottotiliin ei sisälly. Eikö olekin mukavan kätevää?

Kokeile lainalaskuriamme ja katso millaisen luottotarjouksen saisit. Hylkää tarjous, jos se ei vastaa tarpeisiisi. Voit myös hyväksyä tarjouksen ja alkaa toteuttaa haaveitasi!

Ajattele rahaa uudella tavalla!

Monefit Creditline auttaa sinua!

Hae nyt!