Autolaina

Autolaina jokaisen auton rahoitukseen

Tuntuuko autosi jo vanhanaikaiselta ja aikansa eläneeltä? Vai onko perhe kasvanut, minkä johdosta auto pitäisi päivittää hieman tilavampaan ja mukavampaan ratkaisuun? Näissä tilanteissa uuden auton hankinta on jo oikeastaan pakollista, mutta vaikka olisitkin vain pyörähtänyt autokaupoilla ja innostunut siellä autosi päivittämisestä uudempaan malliin, voi uuden auton hankinta olla silti äärimmäisen hyvä ostos. Yleensä yllättäen iskevän autokuumeen taustalla on nimittäin alitajunnassa pyörinyt oikea tarve uudelle menopelille.

Auton hankinta niin uutena kuin käytettynä on aina kallis sijoitus, josta ei helposti selvitä ilman lainarahaa. Mikäli säästöjä ei ole, tai niistä haluaa pitää kiinni yllättävän menoerän pelon vuoksi, voi edullinen autolaina olla järkevin tapa rahoittaa auto. Autolainaa voi hakea edelleen perinteisestä pankista tai suoraan autoliikkeestä. Saapa autolainaa netistäkin. Nykyään markkinoilla on onneksi monenlaisia lainaratkaisuja, vaikka hankkisitkin auton yksityiseltä myyjältä tai sinulla ei olisi pankkien vaatimaa takaajaa lainalle.

Autolainan haasteet ja käyttökohteet

Kun haet autolainaa pankista tai autoliikkeestä, joudut tyypillisesti asettamaan juuri ostamasi auton tai jotakin muuta omaisuutta lainan vakuudeksi. Autolainan saaminen edellyttää siis jo haalittua omaisuutta, tai sitten uuden autosi panttaamista. Mikäli edellinen autosi on liian huonossa kunnossa tai liian vanha, autoa ei useinkaan kelpuuteta autolainan vakuudeksi. Mikäli joudut asettamaan juuri ostamasi auton vakuudeksi, on auton edelleen myyminen monimutkaista ja vaikeaa lainasi takia. Vakuuksien haaliminen on siis hankalaa ja pitkä prosessi.

Lisäksi perinteiset pankit tarjoavat harvoin edullista autolainaa yksityisiltä myyjiltä ostettavia autoja varten. Yksityiset myyjät haluavat tavallisesti koko summan kerralla käteisenä, joten koko säästötilin polttaminen auton ostoon saattaa tuntua ainoalta ratkaisulta rahoittaa auto. Onneksi nykyään voit hakea myös autolainaa netistä muilta palveluntarjoajilta, jolloin voit maksaa myös yksityiseltä myyjältä ostetun auton lainan osissa takaisin. Tällaista autolainaa varten et myöskään tarvitse vakuuksia tai muuta kerrytettyä omaisuutta.

Autolaina ilman vakuuksia nopeuttaa ostoprosessia, jolloin ehdit varmasti napata unelmiesi auton ennen muita ostajaehdokkaita. Monefit tarjoaa auton hankintaan edullista lainaa, johon ei tarvita takaajaa tai käsirahaa, ja lainan saa aina todella nopealla aikataululla. Voit ostaa auton ihan miten haluat: saa rahat heti tilillesi ja osta auto missä tahansa, keneltä tahansa, ja maksa laina takaisin haluamassasi erissä.

Lainaa voit käyttää niin uuden auton ostoon autoliikkeestä, kuin käytetyn auton ostoon yksityiseltä myyjältä. Autolaina voi olla samalla sinulle myös auton korjauslaina, mikäli haluat vain korjailla luotettavaa kulkupeliäsi. Kuten kaikki tiedämme, auton korjaus saattaa tulla välillä yllättävän kalliiksi eikä lainarahan käyttäminen korjauskustannusten maksuun ole ollenkaan liioiteltua. Voit käyttää lainasummaa auton huoltoon yllättävän vian ilmaantuessa, mutta myös vaikka uuteen verhoiluun. Myös uudet talvirenkaat ostat helposti samalla autolainalla, tai muut käyttömukavuutta parantavat varusteet.

Ajattele rahaa uudella tavalla!

Monefit Creditline auttaa sinua!

Hae nyt!