Edullinen laina

Edullinen laina – miksi laina maksaa?

Rahan lainaamiseen liittyy aina kustannuksia. Koska lainanantaja ottaa riskin antaessaan lainaa, tulee takaisinmaksun yhteydessä yleensä myös jonkinlainen korkosumma maksettavaksi. Varsinkin erilaisten kulutusluottojen korot voivat toisinaan olla todella kalliita, ja sen lisäksi myös kaikenlaiset hallinnolliset kulut, kuten nostokulut tai lainanhoitomaksut lisäävät kustannuksia salakavalasti. Myös lainan ehdot saattavat yllättää ja edullista lainaa ilman vakuuksia saadakseen onkin koko lainasumma maksettava kerralla pois jo hyvinkin lyhyen laina-ajan sisällä.

Kun jotakin yllättävää sattuu ja olisi saatava edullinen laina heti, joutuu hyvien lainaehtojen vuoksi usein käymään pitkiä neuvotteluja, täyttelemään monimutkaisia lomakkeita ja odottelemaan viikkotolkulla lainapäätöstä. Onneksi nykyään voi myös hakea edullista lainaa netistä. Mitä edullinen laina sitten on ja kuinka sitä voi saada?

Mitä on edullinen laina?

Edullisella lainalla tarkoitetaan sellaista lainaa, jossa varsinaisen lainasumman lisäksi ei joudu maksamaan kohtuuttomasti lisää. Lainan korko voi olla pieni tai lainan voi saada ilman hallinnollisia kustannuksia. Elämässä sattuu ja tapahtuu, joten helppoa ja edullista lainaa saattaa tarvita vaikkapa yllättävään remonttiin, lääkärikustannuksiin tai äkkilähtölentoihin. Halpa laina on kuitenkin usein vain kaukainen haave, joten jonkinlaisiin kustannuksiin on hyvä valmistautua.

Korkojen ja muiden kustannusten lisäksi lainan hakemiseen liittyy usein monen lomakkeen täyttöä ja odotteluaikoja. Nykypäivänä on kuitenkin mahdollista saada edullinen laina heti tilille. Markkinoilla on nopeita kulutusluottoja ja pikavippejä enemmän kuin koskaan, ja lähes korotonta pankkilainaakin voi saada hyvin edullisesti. Hinta ja laina-aika kulkevat kuitenkin usein käsi kädessä. Alhaiset korot ja muut kustannukset tarkoittavat yleensä, että laina tulee maksaa nopeasti takaisin, jopa alle kuukauden kuluessa. Lainan kustannuksia ja ehtoja kannattaa jo etukäteen ahkerasti vertailla.

Halvin vakuudeton laina löytyykin todennäköisesti netistä. Netissä lainojen ja kulutusluottojen vertailu on helppoa, joten itselleen saa räätälöityä juuri omiin tarpeisiin sopivan laina-ajan ja kustannukset näppärästi kotisohvalta. Kulutusluoton haku tapahtuu tyypillisesti muutamaan kysymykseen vastaamalla, ja lainapäätöksenkin voi saada heti saman illan aikana. Kulutusluotot ovat myös useimmiten edullista lainaa ilman takaajia eli lainan saamiseksi ei tarvita ketään perheenjäsentä tai ystävää sitä takaamaan. Näin ollen lainanhaku on entistäkin yksinkertaisempaa.

Miksi edullista lainaa kannattaa hakea Monefitilta?

Kun haet helppoa ja edullista lainaa Monefitilta, voit luottaa saavasi aina parhaan mahdollisen koron sekä lainaehdot. Monefitin luotto on edullista lainaa ja tilin avaaminen täysin ilmaista, kustannukset koostuvat ainoastaan nostetusta lainasta. Laina ja sen ehdot ovat aina yksilöllisesti juuri sinulle räätälöidyt. Monefitin palvelu toimii täysin mobiilisti, joten lainanhaku tapahtuu turvallisesti omalla puhelimellasi ja kotisohvaltasi: varmistat henkilöllisyytesi suojatusti puhelimellasi, ja lainapäätöksen saat jo muutamassa minuutissa.

Saatavillasi on helposti edullinen laina 10 000 euron arvosta, kun tutustut Monefitin Luottotili -ominaisuuteen – se on kuin digitaalinen lompakkosi eli luottotili, joka on aina mukanasi ja käytettävissäsi täysin oman mielesi mukaan. Monefitin kätevien palvelujen avulla voit käyttää luottoa aina juuri sen verran kuin tarvitset tai jättää jo myönnetyn lainan nostamatta. Lisää luottoa on käytettävissä aina heti sen jälkeen, kun olet maksanut sitä takaisin. Monefit auttaa elämäsi yllättävissä käänteissä silloin, kun sitä tarvitset. Päätös taloutesi hallinnasta on täysin sinun.

Ajattele rahaa uudella tavalla!

Monefit Creditline auttaa sinua!

Hae nyt!